toate categoriile

Acasă>Despre Noi

CE SUNTEM NOI


Vehiculul pe șenile amfibiu pentru toate terenurile este un produs de dezvoltare comună al companiei Hi-soon și Jonyang. Oferim servicii OEM și personalizate clienților trans-continentali. Hunan Hi-Soon Supply Chain este o întreprindere bazată pe piața globală și angajată în cooperarea internațională cu capacitatea de producție.

Cercetare și dezvoltare


Innovate


Cu peste 80 de ani de acumulare tehnică în proiectarea și fabricarea mașinilor de construcții, urmărește îndeaproape tehnologiile de vârf din lume și a condus cooperarea tehnică cu mai multe universități. Am construit un sistem avansat de dezvoltare și am realizat înregistrări multiple în China, devenind leagănul echipamentelor de inginerie din China.

Asigurarea Calității


are un sistem complet de management al calității pentru o funcționare eficientă
are un sistem complet de management al calității pentru o funcționare eficientă

A trecut certificarea ISO9001 : 2008 a sistemului de management al calității efectuat de Det Norske Veritas (DNV) în 1995. În 2008. A cultivat un număr de auditori interni ai calității și efectuează o a doua oară auditul intern în fiecare an pentru a asigura funcționarea eficientă și îmbunătățirea continuă a sistemul de asigurare a calității al companiei.

                       

Linii directoare privind calitatea: centrată pe client, în primul rând calitatea, îmbunătățirea continuă și urmărirea excelenței

Baza de producție


Cu peste 80 de ani de experiență de succes în fabricarea mașinilor de construcții, am realizat producția la scară largă a unei serii de produse, am creat ateliere pentru dezvoltarea tehnologiei și proiectarea echipamentelor tehnologice, precum și sub-uzine pentru piese turnate din oțel tratamentul termic și piesele structurale, prelucrarea metalelor, asamblarea, acoperirea și alimentarea cu energie electrică. Cu peste 1,100 de seturi de echipamente profesionale de producție, am stabilit un sistem complet de producție și fabricație și este capabil de o producție anuală de 1,500 de seturi de echipamente speciale de inginerie.

                       

Prin utilizarea mecanicii internaționale avansate și maturi, electronice, hidraulice și tehnologii de control, precum și a informațiilor, a informatizării și a tehnologiei de rețea, combinate cu o capacitate excelentă în fabricarea mașinilor, fabricarea și testarea inteligentă și un sistem de calitate impecabil (certificarea ISO9001: 2008 și GJB9001B: 2009 (standard militar chinezesc) sistem de management al calității), produsele noastre au performanțe excelente, economie de energie și ecologice, care pot satisface diverse nevoi ale clienților.