toate categoriile

Acasă>Cariere

Deveniți membru al „Eu”

Ce trebuie să oferim?

Oferim activități interesante și cu mai multe fațete într-un mediu colegial. Suntem o companie de înaltă tehnologie și un producător în același timp. Acest lucru aduce împreună sarcini extrem de interesante, complexe și provocatoare. În același timp, ne separăm în mod deliberat de producătorii de masă. Și angajații noștri apreciază acest lucru - atât în ​​dezvoltare, producție și management.

Unim cu succes inovația cu tradiția și experiența de lungă durată. Orientarea pe termen lung a companiei noastre oferă angajaților noștri securitate, permițându-le să se concentreze asupra sarcinilor împreună cu plăcere și entuziasm. Pregătirea avansată și dezvoltarea personală sunt foarte importante pentru noi. Compania noastră se angajează să încheie un contract colectiv de salarizare și oferă plata pe măsură, inclusiv bonusuri de vacanță și de Crăciun, precum și 30 de zile de concediu pe an.

Ucenicia: modelează-ți viitorul

Ești pe cale să termini școala și dorești să-ți lansezi cariera? „Acum viața devine serioasă!” Mulți oameni gândesc așa. Dar este diferit la hisoon. Vă oferim o persoană de contact direct în ziua în care aplicați. Încă din prima zi, veți avea la dispoziție instructori cu experiență, care vă vor pregăti în mod optim, sunteți cariera dvs. ulterioară. Deoarece este important să vă bucurați de munca dvs., distracția nu ar trebui să vină în lipsă. De aceea, veți cunoaște ceilalți stagiari la întâlniri și evenimente colective. Misiunea noastră este pregătirea ta. Aplicați acum și deveniți parte a echipei noastre.

Internship și studii duale

Există combinații care pur și simplu au sens. De exemplu, realizarea unei combinații ideale de practică vocațională și cunoștințe teoretice. O poți face cu noi!

Am acumulat experiență pozitivă cu cursuri duale de studii de mai mulți ani. În ele, lucrăm împreună cu mulți parteneri din învățământul superior de la bun început. Certificatul este o diplomă de licență; în timp ce un certificat al camerei de comerț este posibil și în unele eforturi de cooperare. Există, de asemenea, numeroase operațiuni practice la companie. Numeroase clase au finalizat cu succes programul și sunt acum foarte bine integrate în companie. Succesul dovedește că avem dreptate: de exemplu, lucrați acum la sarcini de înaltă responsabilitate ca inginer de proiect sau manager de departament.

Parteneri de marketing

Doriți să vă puneți cunoștințele din experiența anterioară pe o scară mai mare? Suntem siguri că vom fi partenerul potrivit pentru cei care sunt experți în marketing în domeniu, deoarece vă integrăm în echipele existente și vă punem în sarcina sarcinilor interesante și solicitante, desigur cu venituri favorabile.

Contactați-ne

Nu ați găsit locul de muncă potrivit sau nu ați putut găsi o postare care să vă atragă? Atunci vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți o aplicație speculativă.

Tel: 86 (0) 731-85180718    e-mail:[e-mail protejat]